Gevestigde ondernemers

Gap Year Holland; Gevestigde Ondernemers

Een geïntegreerde oplossing van ondernemers voor ondernemers in het MKB
Gap Year Holland begeleidt, coacht en ondersteunt gevestigde ondernemers op vele aspecten van de bedrijfsvoering.

Met de Gap Year Holland Business Scan heeft Gap Year Holland een methodiek ontwikkeld die u als ondernemer een overzicht geeft van wat goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is.
U heeft een eigen bedrijf en u heeft behoefte aan een professioneel klankbord en/of advies?
Dan kunnen de bedrijfsadviseurs van Gap Year Holland veel voor u betekenen. Zij gaan bij de praktijkgerichte aanpak steeds uit van uw persoonlijke situatie, kennis en wensen. U kent uw eigen bedrijf immers beter dan wie dan ook.
Omdat onze adviseurs afkomstig zijn uit het bedrijfsleven, spreken zij uw taal.

Gap Year Holland Business Scan biedt een met elkaar samenhangend inzicht op kritische aspecten voor ondernemers op het gebied van:

-De financiële en risico ontwikkeling
-De commerciële bedrijfsontwikkeling
-De ontwikkeling van de ondernemer en zijn onderneming

Wij gebruiken hiervoor de “Gap Year Holland Business Scan”, een unieke methode waarbij wij op effectieve wijze een kwantitatieve en kwalitatieve analyse maken van de Ondernemer en zijn Onderneming.
Op basis van de uitkomsten van de Business Scan wordt een interactief advies en business coaching traject ingezet dat de ondernemers in staat stelt zijn bedrijfsontwikkeling doorlopend te meten en te monitoren, op basis van een aantal kritische succes factoren. Kernbenadering hierbij is dat niet alleen uw accountant u aan het jaareinde moet rapporteren hoe u er financieel voorstaat, maar dat u zich tijdig voorziet van die informatie waarmee u nog kunt bijsturen, onder het motto: “meten is weten”.

Gap Year Holland biedt u verder vanuit haar eigen zakelijk netwerk een aantal specialistische oplossingen o.m. op het gebied van risico analyse, marketing, communicatie en organisatie ontwikkeling. De Gap Year Holland bedrijfsadviseur draagt hierbij zorg voor een goede afstemming op uw vraag en blijft uw centrale contactpersoon.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

ontdek jouw keuze voor de toekomst Sluit je aan op Facebook!