Gap Year At Sea

Wil je op een “Tall Ship” werken aan je studiekeuze? Een Gap Year at Sea! Of werken aan je plan van aanpak op zoek naar een nieuwe baan? Of werken aan je ondernemingsplan voor je nieuwe bedrijf?

Vanaf september 2015 organiseren Gap Year Holland en Windseeker individuele programma’s voor loopbaanvraagstukken.
Combineer je loopbaantraject met een zeilreis! Je kunt het gehele jaar instromen met het adviestraject bij Gap Year Holland met in het verlengde een zeilreis hoe lang je maar wil.
Eerst zeilen en daarna het begeleiding/advies programma bij Gap Year Holland? Geen probleem!

Dit unieke loopbaanadviestraject is geschikt voor jongeren die niet weten welke studiekeuze ze moeten maken, voor kandidaten “in between jobs” die een carrière switch willen maken in hun loopbaan en voor kandidaten die een eigen bedrijf willen starten.
Het programma van Gap Year Holland bestaat uit testen, voorlichting, begeleiding op alle fronten en advies. Op het schip start het coaching traject of gaat het coaching traject door.
Kosten zijn afhankelijk van de duur van de zeilreis en het advies traject. Een transparant kostenplaatje krijg je nadat we met elkaar gesproken hebben en weten wat je wil.
Neem contact op voor de mogelijkheden!

Geef wind in de zeilen van je carrière met Gap Year Holland at Sea!

De studiekeuze- of loopbaan begeleiding EN de zeilreis hoeft je zelfs niets te kosten!
Je kunt vooraf een effectieve en zeer interessante training voor het werven van fondsen krijgen.

De combinatie van het programma van Gap Year Holland en de training op een zeilschip maakt dit tot een unieke beleving waar je je hele leven profijt van zult hebben.
Naast inzicht in je capaciteiten, interesses en persoonlijkheid d.m.v. testen en gesprekken in het voor – en na traject, leer je op een schip alles wat te maken heeft met zeilen.
Je krijgt inzicht in jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en het maken van verdere keuzes in je leven. Het op zee zijn en het samenleven aan boord brengt inspiratie en maakt deze reis tot een onvergetelijke ervaring,

Informatie over de inhoud van het voor- en na traject en de aanmeldingsprocedure kun je terecht op overige pagina’s van deze website. De testen en gesprekken zijn op maat samengesteld.

Een schip is een 24-uurs onderneming, waarin veel van je wordt verwacht, maar waar je héél veel voor terugkrijgt. Twee keer vier uur per dag ben jij met de vaste bemanning verantwoordelijk voor het schip. Dat betekent o.a. zeilen zetten en trimmen, uitkijk houden, aan het roer staan en navigeren.

Van een eerder verzorgde zeilreis krijg je hieronder een mooie indruk!

Aanmelden
Meld je per e-mail aan, o.v.v. Reis, voor deze avontuurlijke reis in je loopbaanontwikkeling. info@gapyearholland.nl
Gap Year Holland of bel voor meer informatie:
06 – 27 06 27 79
Na aanmelding zullen de coaches contact met je opnemen voor het intake gesprek.

Meer informatie
Voor meer informatie over de reis en het trainingsprogramma aan boord kun je contact opnemen met Monique Touw van Gap Year at Sea.
Windseeker
Marinierskade 58
1018 HZ Amsterdam
020 688 04 62
monique@windseeker.org

Voor meer informatie zie www.windseeker.org


wat gaan we doen ontdek jouw keuze voor de toekomst meld je aan Startdata De keuze en ik Sluit je aan op Facebook!