Werkwijze

Gap Year Holland begeleidt en ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in alle aspecten van het ondernemerschap naar succesvolle bedrijfsvoering.
Door de persoonlijke benadering krijgt U alle aandacht die U verdient.
Met ervaren Bedrijfsadviseurs die allen hun sporen op dit terrein hebben verdiend doorlopen jaarlijks vele starters het unieke programma van Gap Year Holland.

Gevestigde ondernemers die een aspect van ondernemerschap willen doorlichten d.m.v. een Gap Year Holland Business Scan of een extra training willen volgen (bijvoorbeeld de zeer leerzame cursus “Marketing en Communicatie”) zijn aan het juiste adres bij Gap Year Holland.

Gap Year Holland helpt particulieren die een eigen bedrijf willen starten, werknemers die vanuit een outplacement situatie ondernemer willen worden en startende ondernemers met o.a. een WW, WIA, Ziektewet of WWB uitkering kunnen door middel van een “IRO” overeenkomst”.

In drie stappen wordt de ondernemer stevig in het zadel geholpen.
De eerste stap is het onderzoeken of het bedrijfsidee commercieel haalbaar is. Gap Year Holland heeft een uniek concept ontwikkeld dat jaarlijks door veel ondernemers wordt doorlopen.

Een uitgebalanceerd assessment met onderdelen als coaching opdrachten, een onderzoek naar ondernemerskwaliteiten d.m.v. een ondernemerscapaciteitentest en het opstellen van financiële begrotingen maken deel uit van dit onderzoek.
Wanneer het bedrijfsidee door middel van het assessment onderzoek positief en haalbaar wordt geacht gaan we door met het bouwen van een goed onderbouwd ondernemingsplan waarin alle noodzakelijke aspecten aan de orde komen. Dit is de tweede stap.
De derde stap is het regelen van een eventuele financiering voor het bedrijf en de daadwerkelijke start van Uw bedrijf. Na de start kan de ondernemer van de diensten van Gap Year Holland gebruik blijven maken.
Gap Year Holland houdt het simpel en effectief!

Samen met de ondernemer brengen we structuur aan bij de hele voorbereiding en ontwikkelen de beste strategie voor het bedrijfsidee.
Stap voor stap verder komen met als einddoel een bloeiende onderneming. Gap Year Holland geeft alle aandacht die de ondernemer verdient. De voorbereiding is meer dan het halve werk. De bedrijfsvoering zal daardoor ook rendabel blijven.
Gap Year Holland werkt samen met een aantal professionele bedrijven die ingezet worden wanneer er extra training of begeleiding nodig is.

Met name bij het opzetten van de administratie en het vinden van opdrachtgevers zijn er uitmuntende cursussen ontwikkeld.

Gap Year Holland; Focus on studies and future!

Branchevereniging ondernemerscoach bedrijven

ontdek jouw keuze voor de toekomst Sluit je aan op Facebook!