Werkwijze

Gap Year Holland begeleidt en ondersteunt startende ondernemers in alle aspecten van het ondernemerschap naar succesvolle bedrijfsvoering. En dit al 14 jaar.
Door de persoonlijke benadering krijg je alle aandacht die je verdient.
Gap Year Holland heeft de sporen op dit terrein verdiend en vele starters hebben het unieke programma van Gap Year Holland gevolgd, afgerond en succesvol gestart.

Gap Year Holland helpt startende ondernemers met o.a. een WW, WIA, WAO, ZIEKTEWET of WAJONG uitkering.

In drie stappen wordt de ondernemer stevig in het zadel geholpen.
De eerste stap is het onderzoeken of het bedrijfsidee commercieel haalbaar is. Gap Year Holland heeft een uniek concept ontwikkeld dat jaarlijks door veel ondernemers wordt doorlopen.

Een uitgebalanceerd Assessment met onderdelen als coaching opdrachten, een onderzoek naar ondernemerskwaliteiten d.m.v. een ondernemerscapaciteitentesten en het opstellen van financiƫle begrotingen maken deel uit van dit onderzoek.
Wanneer het bedrijfsidee door middel van het assessment onderzoek positief en haalbaar wordt geacht gaan we door met het bouwen van een goed onderbouwd ondernemingsplan waarin alle noodzakelijke aspecten aan de orde komen. Dit is de tweede stap.
De derde stap is het regelen van een eventuele financiering voor het bedrijf en de daadwerkelijke start van Uw bedrijf. Na de start kan de ondernemer van de diensten van Gap Year Holland gebruik blijven maken.
Gap Year Holland houdt het simpel en effectief!

Samen met de ondernemer brengen we structuur aan bij de hele voorbereiding en ontwikkelen de beste strategie voor het bedrijfsidee.
Stap voor stap verder komen met als einddoel een bloeiende onderneming. Gap Year Holland geeft alle aandacht die de ondernemer verdient. De voorbereiding is meer dan het halve werk. De bedrijfsvoering zal daardoor ook rendabel blijven.

Vaak is het noodzakelijk om naast de start van het bedrijf een (part-time) baan te hebben. Ook hierbij kunnen we startende ondernemer helpen/ondersteunen,
Gap Year Holland werkt samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven die ingezet worden wanneer er extra training of begeleiding nodig is.

ontdek jouw keuze voor de toekomst Sluit je aan op Facebook!