Missie & Visie

Missie

Gap Year Holland Ondernemen heeft als missie om mensen met een uitkering (Ziektewet, WIA, WW, Wajong) te ondersteunen bij het realiseren van hun droom om een eigen bedrijf te starten. Wij geloven in de kracht van ondernemerschap als een middel om zelfstandigheid, voldoening en financiƫle stabiliteit te bereiken, ongeacht de uitdagingen waarmee iemand te maken heeft.

Visie

Onze visie is om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creƫren waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden, de kans krijgt om ondernemer te worden. Door nauw samen te werken met het UWV streven we ernaar om een brug te slaan tussen uitkeringsgerechtigden en ondernemerschap, waarbij we elke stap van het proces begeleiden en ondersteunen.

Diensten

  • Gap Year Holland Ondernemen werkt samen met het UWV om mensen met een uitkering de mogelijkheid te bieden om een eigen bedrijf te starten.
  • We begeleiden en ondersteunen individuen gedurende het hele traject, van het ontwikkelen van hun bedrijfsidee tot het opzetten en laten groeien van hun onderneming.
  • Elke deelnemer krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die hen bijstaat bij alle aspecten van het ondernemerschap.
  • Onze dienstverlening omvat uitgebreide ondersteuning en advies op het gebied van ondernemersaspecten, waaronder het opstellen van een haalbaarheidsplan, marketingstrategieĆ«n, administratieve procedures en financiĆ«le planning.
  • We staan garant voor een klantgerichte benadering, waarbij de wensen en behoeften van de klant altijd centraal staan.
  • Alle diensten worden vergoed en goed geregeld door het UWV, zodat financiĆ«le belemmeringen worden weggenomen voor aspirant-ondernemers.

Assessment

Het Gap Year Holland Ondernemen Assessment richt zich op drie belangrijke aspecten om de haalbaarheid van het ondernemersplan te beoordelen:

  1. Evaluatie van de toekomstige ondernemer: analyse van vaardigheden, motivatie, ondernemersmentaliteit en bereidheid om uitdagingen aan te gaan.
  2. Verdienmodelanalyse: beoordeling van marktvraag, concurrentieanalyse, prijsstellingstrategieƫn en potentiƫle inkomstenstromen.
  3. Beoordeling van administratieve en financiƫle aspecten: analyse van juridische structuur, belastingen, budgettering, cashflowprojecties en risicobeheer.
ontdek jouw keuze voor de toekomst Sluit je aan op Facebook!