Individuele begeleiding

Gap Year Holland is een stimulerend programma voor jouw toekomst. Je komt er samen met Gap Year Holland achter wat je sterke en minder sterke punten zijn, wat jouw motivatie in het leven is en welke beroepen en studies daar het beste bij passen. Want een studie kies je niet alleen op verstand, maar ook op gevoel. Je moet worden wie je bent! Gap Year Holland biedt je de kans om te ontdekken waar jouw toekomst ligt.

Een plan van aanpak voor jouw toekomst

Daarvoor moet natuurlijk wel gewerkt worden. In een programma ga je met je studiekeuzeadviseur een proces in waarin jij centraal staat. Individuele begeleiding; wat wil je nog meer. In dat proces krijg je een volledig beeld van de mogelijkheden die er voor jou zijn en ontdek je wat het beste bij je past.

Het programma van Gap Year Holland biedt je de unieke mogelijkheid om met de juiste begeleiding bewust na te denken over de invulling van je toekomst.

Aan het eind heb je je eigen plan van aanpak voor jouw toekomst waarmee jij je happy voelt en ben je goed voorbereid op het eerste jaar in het hoger onderwijs.

wat gaan we doen ontdek jouw keuze voor de toekomst meld je aan Startdata De keuze en ik Sluit je aan op Facebook!